Hiya, welkom bij Quirky Lane

Hiya, welkom bij Quirky Lane


Hiya, welkom bij Quirky Lane. Jaaaa we zijn online!

Leuk dat je even komt buurten bij de quirkiest webshop van Nederland. Afgelopen weken is er hard gewerkt om de eerste Quirky Lane vintage items aan je te presenteren.  Met trots kan ik je mededelen dat  de items staan te trappelen om weer in de spotlight te treden. Ze zijn  afgestoft, hebben een frisse neus gehaald en zijn blij met hun quirky uiterlijk. Nu zijn ze alleen nog op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Bij Quirky Lane zie je veel kleur en gave prints. Deze meubels springen in het oog en vormen zo een echte eye catcher voor je interieur. Misschien iets voor jou? Ik stel je alvast aan een paar gave items voor of bekijk onze shop en blijf op de hoogte via facebook en instagram.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *